Forum |
|
|
33436. | Odnośnie wpisu numer: 33426 Jak żyję w Iławie już 30 lat, jeszcze nie słyszałem żeby tak źle się działo jak dziś. Co to się wyprawia w naszym regionie to przechodzi ludzkie pojęcie, więc muszę zabrać głos, bo mnie boli sprawa tego PO-owskiego dziadostwa, czytaj (starostwa).
Co to jest? - ja się pytam. I co tam się dzieje, że jakaś tam Rabczyńska całym tym bajzlem rządzi i nikt się nie sprzeciwia, nawet starosta Polański nie ma nic do powiedzenia.
Nagrody, stołki i kasę przytulają naszą z podatków... społeczeństwa na którą ciężko pracujemy my wszyscy! [...] Za co? Za picie kawy? Otwieranie rond? Śmiesznego portu? Przecinanie wstęg? Chyba dziadów POgieło do końca! Wstyd i hańba!
Rozwalić i wywalić to dziadostwo! [...] Na jaką cholerę nam darmozjadów utrzymywać...?!
Iławianie obudźcie się! Czas na zmiany! Na jesieni wybory! Wyjdźmy z domów i wybierzmy lepsze jutro! Nie dla nas, a dla naszych dzieci.
NIE dla darmozjadów! |
|
| mieszkaniec powiatu |
| stodoła, Środa 29-07-2015 |
|
33434. | Odnośnie wpisu numer: 33433 Jak daleko ten "rząd" jeszcze zajdzie w swym paranoicznym marszu i walce o utrzymanie władzy?
Może niech, idąc śladem Zygmunta III Wazy, przeniosą już tę stolicę Polski np. do Budy Ruskiej.
Jak patrzę na te peregrynacje koczowników, to przychodzi mi na myśl piosenka Maryli Rodowicz pt. "Jadą wozy kolorowe taborami". |
| |
Fatal error: Call to undefined function autolink() in /guestbook.php on line 1288
|